七年级英语试题

导读:七年级期末英语试题,七年级英语试题答案,七年级期末英语试题学校班级姓名笔试部分(80分)一.找出下列不同类的单词,把番号写在括号里。1)()A、bookB、notebookC、hardbookD、red2)()A、penB、pencilC、eraserD、game3)()A、basketballB、footballC、sockD、volleyball4)()A、baseballB、docume

七年级英语试题

七年级期末英语试题

学校 班级 姓名

笔试部分(80分)

一.找出下列不同类的单词,把番号写在括号里。

1)( )A、book B、notebook C、hardbook D、red

2)( )A、pen B、pencil C、eraser D、game

3)( )A、basketball B、football C、sock D、volleyball

4)( )A、baseball B、documentary C、comedy D、thriller

5)( )A、run B、door C、play D、go

二.单项选择。 1)-----Hello! My name David.

A、am B、is C、are D、si 2)-----Mom, is my friend,Jim.

A、she B、he C、this D、it

3)-----Nice to meet you,Jim. -----Nice to meet you, .

A、also B、too C、of D、for

4)-----_____there any pencils in the table ?

A、Is B、Are C、Do D、Does

5)-----When is your birthday?

-----My birthday is _____.

A、in 1991 B、on Monday C、March 6th D、twelve

6)-----Where _____ you ______ from?

A、are,come B、are,coming C、do,come D、do,coming

7)-----They come from ____. They speak ______.

A、Brazil,English B、England,English

C、France,Portnguese D、Canada,Japanese

8)-----How much ___the black pants?

A、are B、is C、do D、does

9)-----Can her aunt play the guitar?

-----No, she ____.

A、can B、can’t C、doesn’t D、is

10)-----September is the ____of the year.

A、nine B、nineth C、 ninth D、nineteen

三.连词成句.

1、sweater,not,this,my mother’s,is .

2、want,she,does,dance,to

___________________________________?

3、a lot,Chinese history,learn,can,I,about

___________________________________.

4、your,subject,what,favorite,is

_________________________________?

5、go to bed,usually,time,does,she,what

__________________________________?

四. 改错.

1、( )His new movies is Mr Bean.

A B C D

2、( )Look to Tom’s and Mike’s desk.

A B C D

3、( )“Who’s the man” Miss wang ask me.

A B C D

4、( )This is my friend. He is 12 year old.

A B C D

5、( )We’re in the some class . We are classmate.

A B C D

五. 用所给单词的适当形式填空。

1、How much _____ ( be ) these things?

2、He can ____ ( do ) Chinese Kung Fu.

3、I like this movie. The movie is very _____ ( interest).

4、My sister _____ ( not like )tennis.

5、Can you help kids with ____ (swim)?

6、His brother enjoys (watch) TV.

7、She (get) up at six o’clock.

8、Look! They (play) football.

9、He never speaks to others first. So people think he is (friend).

10、She (not do) her homework on Sundays.

11、We (study) for exams last Sunday.

12、What a (well) boy!

13、Thank you for (tell) me an interesting story.

14、 (my) don’t like police officers.

15、There are many (woman) in the shop.

六、按要求改写句子.

1、 These are buses.(改单数)

_______ ________ _______ ________.

2、He is an English teacher.(改一般疑问句)

______ he an English teacher?

3、Those are apples.(对划线部分提问)

______ ________ those?

4、My ruler is under the desk.(对划线部分提问)

__________ _______ your ruler?

5、Her name is Amy. (对划线部分提问)

________ _______ her name?

6、That is his dictionary. (变否定句)

That ______ his dictionary.

7、Is this boy your brother? (做肯定回答)

_______, ________ _________.

8、Are those her books? (做否定回答)

_______, _________ _________.

9、This is my watch. (改为复数)

These _______ our __________.

10、I have a good friend.(改为复数) have .

七、对话排序.

(A) (B)

A、Fine, thank you. What’s this? A、Nice to meet you, Tony.

B、What color is it? B、What’s your telephone number?

C、Hello, Linda. How are you? C、It’s 86345701.

D、It’s a sofa. D、Hello. My name is Leo.

E、Look, it’s red. E、Nice to meet you, Leo. I’m Tony.

八、阅读理解.

My name is Han Mei. I’m in Class Three, Grade One. Look at this. It’s a photo. They are my friends Liu Ying and Diana. Liu Ying is a Chinese girl. Her English name is Eve. This is her pen. It’s black. And her pencil is red. Diana is English. This is her eraser. It’s white. Her pencil is blue. I like my friends.

( ) 1. Liu Ying and Diana __________.

A. is Han Mei’s friends. B. are Han Mei’s friend

C. are Han Mei’s friends

( ) 2. Diana is ________.

A. a Chinese girl B. an English girl C. an English boy

( ) 3. Liu Ying’s pen is ________.

A. black B. red C. blue

( ) 4. What color is Diana’s pen?

A. It’s white. B. It’s red. C. We don’t know.

( )5. Liu Ying’s English name is ______.

A. Diana B. Eve C. Han Mei

九、书面表达.

你是电影俱乐部(Movie Club)的一名会员。你们经常组织看不同类型的影片。请较全面地介绍你们的俱乐部成员及开展的活动。

内容要点:

1)你的姓名、年龄、生日及各自的特长(例如:会跳舞等等)。

2)近期活动安排(时间、日期),电影类型及你对这些电影的简单评论。

3)不少于10句话。

七年级英语试题答案

一、1.D 2.D 3.C 4.A 5.B

二、1.B 2.C 3.B 4.B 5.C 6.A 7.B 8.A 9.B 10.C

三、1.This sweater is not my mother’s. 2.Does she want to dance? 3.I can learn a lot about Chinese history. 4.What is your favorite subject? 5.What time does she usually go to bed?

四、1.B movie 2.A at 3.C asks 4.D years 5.C the same

五、1.are 2.do 3.interesting 4.doesn’t like 5.swimming 6.watches 7.gets 8.play 9.friendly 10.doesn’t do 11.studies 12.good 13.tell 14.I 15.women

六、1.This is a bus. 2.Is 3.What are 4.Where is 5.What is 6.isn’t 7.Yes,it is 8.No,it isn’t 9.are watches 10.we good friend

七、1.CADBE 2.DEABC

八、1.C 2.B 3.A 4.C 5.B

九、 Our Movie Club

My name is David Green. I am twelve years old. My birthday is February 6th. I can play football and swim well. I like seeing movies very much. I am in a movie club. In the club, I have a friend Jay. He is twelve years old and he is good boy. His birthday is July 7th. We are going to see a new film next Sunday afternoon. It will be on at three o'clock. It is an action movie “called Hero”. Li Lianjie is the actor. I think it’s exciting. I want to see it.

博泰典藏网btdcw.com包含总结汇报、自然科学、医药卫生、高中教育、出国留学、计划方案、教学研究、党团工作、行业论文、外语学习、人文社科、经管营销、表格模板、高等教育、初中教育以及七年级英语试题等内容。