大学英语B - 词汇与语法 

导读:大学英语B——词汇与语法,大学英语B——词汇与语法(复习题)1、Ididn'tknowwhattodo,butthenanideasuddenly________tome.A.appearedB.happenedC.occurredD.emerged答案:C2、IfIdon't________thephoneathome,ringmeatwork.A.replyB.returnC.r

大学英语B - 词汇与语法 

大学英语B——词汇与语法

(复习题)

1、I didn't know what to do, but then an idea suddenly ________ to me. A.appeared B.happened C.occurred D.emerged 答案:C

2、If I don't ________ the phone at home, ring me at work. A.reply B.return C.respond D.answer 答案:D

3、She walked slowly away, and he waited until she was out of ____ before going back into the house. A.reach B.sight C.touch D.mind 答案:B

4、The factory has turned out more and better bicycles since the new techniques were ____. A.adopted B.adapted C.adjusted D.assisted 答案:A

5、Charlie thinks money will ______ all his problems. A.score B.solve C.force

D.perform 答案:B

6、Singing these songs, I could not help ______ the good old days. A.thinking over C.thinking of D.thinking up 答案:C

7、If you _____your work, you can go there first. A.will finish B.finished C.finishing D.have finished 答案:D

8、The taxi driver always reminds passengers to _______their belongings when they leave the car.

A.keep B.catch C.hold D.take 答案:D

9、Stars have better players, so I _______them to win. A.hope B.prefer C.expect D.want 答案:C

10、Smoking is bad for your health. So, please _______. A.give it up B.give it in C.give it out D.give it away

B.thinking out

答案:A

11、- Write to me when you get home. - OK, I _______. A.must B.should C.will D.can 答案:C

12、You _____do that, if you don't want to. A.won't B.mustn't C.needn't D.shouldn't 答案:C

13、It's ________ that he was wrong. A.clearly B.clarity C.clear D.clearing 答案:C

14、He has been ______ for nearly three weeks after the death of his dear pet. A.sad C.evil D.joyful 答案:A

15、The next train to Beijing is ____ to arrive at 9 a.m.. A.due B.sure D.late

B.satisfied

C.early

答案:A

16、He couldn't buy the dictionary because he had ________money with him. A.a few B.few C.a little D.little 答案:D

17、The ______ is just around the corner and you won't miss it. A.bicycle's shop B.bicycle shop C.bicycles shop D.bicycles' shop 答案:B

18、It has been ten years since the Labour Party came into ______ in that country. A.control B.force C.power D.charge 答案:C

19、As they can't afford to let the situation get worse, they will take some necessary _______. A.decisions B.sides

C.directions 答案:D

D.steps

20、That company doesn't take credit cards, so customers have to pay ______. A.dollars B.finance C.coins D.cash 答案:D

21、Helen was seriously injured in a car ______. A.incident B.accident C.event D.matter 答案:B

22、What we have done is far from _______. A.satisfactory B.satisfied C.satisfaction D.satisfy 答案:A

23、Here's my card. Let's keep in _______. A.touch B.relation C.connection D.friendship 答案:A

24、Some famous singers live on the _______from their record sales. A.salary B.price C.bill D.income 答案:D

25、I saw that she was in difficulty with all those parcels, so I offered my_____. A.service B.money C.use D.chance 答案:A

博泰典藏网btdcw.com包含总结汇报、计划方案、农林牧渔、高中教育、高等教育、自然科学、党团工作、出国留学、求职职场、表格模板、初中教育以及大学英语B - 词汇与语法 等内容。

本文共6页1234>>6